НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетин
На разположение на нашите клиенти предлагаме и богата гама от шнурове, ленти и дантели, с възможност да избират между памучни, полиестерни, найлонови, както и ластици, ласета и др.

Разнообразието от цветове е голямо и  има възможност повечето продукти да бъдат багрени „тон в тон" в цвят по желание. Името или логото на фирма могат да присъстват почти върху всеки един от аксесоарите. Вложени в облеклата, те им придават допълнителна индивидуалност, изисканост и неповторимост.

Специалните модни колекции на DeStreng се актуализират два пъти годишно - за сезоните есен-зима и пролет-лято. Те отразяват водещите модни тенденции, но имат и собствен, уникален дизайнерски почерк. С тях българските творци на мода могат да бъдат в крак със световните тенденции и да поставят запомнящ се акцент на своите изделия. Модните колекции не включват само копчета и метални аксесоари. Те предлагат предизвикателства и при закопчалките, лентите, дантелите, кантовете, паспелите, ширитите.

Специалните колекции са на разположение на клиентите още от средата на предшестващия сезон. Моделите във всяка колекция се обединяват от обща тематична идея и визия, като самата им аранжировка може да подскаже идеи за практическото им приложение на дизайнерите на облекла.

 

отдел Спомагателни материали

Жасмина Широва
тел.: 02/ 974 52 40
вътр. номер: 118
факс: 02/ 974 52 30
e-mail: submaterials@inatrading.com