НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетинИНА Тейдинг - Продажба на качествено шевно оборудване, резервни части и консумативи

брой 2/февруари 2013

Здравейте приятели,

Изпращаме ви първия брой на електронния бюлетин на И.Н.А.-Трейдинг за 2013 година. Отново сме се постарали да ви представим нови продукти и актуални технологични решения в сектора Текстил и Облекло, като се надяваме по този начин да ви помогнем да намерите най-доброто решение за нуждите на Вашето производство.Надяваме се в бюлетина да намерите интересна и полезна информация и ще се радваме да получим вашите препоръки, съвети и насоки относно съдържанието на изданието. Приятно четене!                                                                Екипът на „И.Н.А.-Трейдинг”

 

Продукти
Машина за навиване на столче Ascolite - BAT 20 C - Комбинирана система Машина за навиване на столче Ascolite - BAT 20 C - Комбинирана система

BAT 20 C (верижен бод) - комбинираната система предлага революционно решение: зашиване на копчето с нормален конец (едноконечен или двуконечен "заключен" бод) и увиване на столчето на копчето с еластичен и термофиксиращ конец Ascolite© - в една операция.

виж повече
Машина за навиване на столче ASCOLITE - MARK11 - автоматичнаМашина за навиване на столче ASCOLITE - MARK11 - автоматична

MARK 11 - най-популярният модел на напълно автоматична машина за увиване на столче на копчето, която гарантира бързина и висока производителност.

виж повече
Машина за навиване на столче на копче Ascolite - MARK 6 - полуавтоматичнаМашина за навиване на столче на копче Ascolite - MARK 6 - полуавтоматична

Малката полуавтоматична машина за увиване на столче на копче модел MARK 6 е подходяща за малко и средно производство. Използва се при всички видове облекла: мъжко, дамско, връхно и униформено.

виж повече
Шевна машина, оверлог MO-6500 S серияШевна машина, оверлог MO-6500 S серия

Новaта серия оверлог машини МО-6500S - подобрени функции, лесна употреба, прецизна работа

виж повече
Шевна машина MF-7900 серия - цилиндрична покривна машинаШевна машина MF-7900 серия - цилиндрична покривна машина

Новите серии покривни машини са „наследили" от своите предшественици механизма за смяна на типа бод между хлабав и стегнат, както и механизма за промяна на позицията на иглата, които бяха много добре приети от потребителите.

виж повече
Шевна машина МF-7500 - високоскоростна плоска покривнаШевна машина МF-7500 - високоскоростна плоска покривна

Новата серия плоски покривни машини на JUKI МF-7500 се отличава с редица подобрения, включващи модификации на различни механизми и функции, в т.ч. директен мотор, подобрен механизъм за предотвратяване на оплитане на конеца на плетача, система за контролиране на опъна на конеца и т.н.

виж повече
Термофиксиращи конци AscoliteТермофиксиращи конци Ascolite

Термофиксиращите еластични конци Ascolite са специално разработени за увиване на столче на копчето.

виж повече

 

 

Полезни съвети
Не разваляйте добре изработените дрехи с некачествени копчета „тик-так”Не разваляйте добре изработените дрехи с некачествени копчета „тик-так”

Първата стъпка е направена - вие сте привлекли клиента и той е избрал вашия продукт. Не го разочаровайте заради падащи или нефункциониращи копчета!

виж повече

 

 

Новини
Международното изложение Texprocess, Франкфурт, 10.–13.06.2013

Събитието за втори път ще събере водещите фирми в бранша, които ще представят най-новите си технологии и високо-технологични решения за постоянно качество, енергийна ефективност и автоматизация на производството.

виж повече
Предстоящо събитие - представяне на най-новите машини, подходящи за производството на трикотаж

През месец април предстои представяне на най-новите машини, подходящи за производството на трикотажни изделия.

виж повече

 

 

Специални предложения
Разпродажба на изложбени експонати и употребявани машиниРазпродажба на изложбени експонати и употребявани машини

Ние гарантираме произхода и ви даваме спокойствие, че вашата употребявана машина е във възможно най-добро състояние.

виж повече
Атрактивно ценово предложение за периода 01 януари - 31 март 2013 г.Атрактивно ценово предложение за периода 01 януари - 31 март 2013 г.

Атрактивно ценово предложение за тефлонови обувки за ютии, безконечни безшевни тефлонови платна и ютии

виж повече

Съгласно Закона за Електронната Търговия ви информираме, че това може да е непоискано търговско съобщение.


Ако не желаете да получавате повече бюлетина на И.Н.А.-Трейдинг, моля натиснете UNSUBSCRIBE