НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетинУмението на жената да се облича
Всяка жена има свой индивидуален стил на обличане. Когато една жена търси най-добрият стил на обличане за себе си и подбира подходящите десени и кройки, трябва да се съветва преди всичко с огледалото.
прочети повече
Пролетни вълнения и модни тенденции за лято 2017 година
Ярките цветове отново ще са предпочитани, а червеното се очаква да бъде цвета на лято 2017 година. Дантелите отново ще бъдат актуални.
прочети повече
Предизвикателствата пред пазара на труда добиват по-ясен облик
През третото тримесечие на 2015 г. българската икономика е продължила да създава работни места. Въпреки това под повърхността на добрите данни все по-ясно прозират проблеми, които застрашават по-нататъшния ръст на заетостта.
прочети повече
Разработен е нов електронен инструмент по стандартизация
Интерактивният образователен инструмент е в подкрепа на предприемачеството и предоставя възможност на 20 милиона европейски МСП да научат повече за стандартизацията по един лесен и увлекателен начин.
прочети повече
Benetton избра CAD.Assyst
Италианската модна компания започва работата с CAD система Assyst и приложението Automarker
прочети повече
Необходимостта от средни специалисти отново расте
Рязкото намаляване на интереса към професионалното образование, все по-малкият брой на завършващи кадри и снижаващото се качество в професионалните гимназии води до глад за средни специалисти.
прочети повече
Термофиксиращите прежди (конци) Ascolite® притежават еластичност от 350 %
Това означава, че 1 м може да се разтегли до 4 ½ м - няма алтернативен продукт на пазара, с който да е възможно да увиете повече копчета отколкото с преждата (конеца) Ascolite®!
прочети повече
Работодателските организации излязоха с предложения за реформа в осигурителната система
АИКБ, БСК, БТПП и КРИБ настояват да се извършат необходимите актюерски разчети и да се пристъпи към осъществяване на 25 допълнителни стъпки, подробно разписани в писмото до председателя на НСТС.
прочети повече
Стартира национална информационна кампания за новите оперативни програми 2014-2020 г.
От 16 март 2015 г. мрежа от 28 информационни центъра започва националната информационна кампания за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, посветена на новите оперативни програми за периода 2014-2020 г.
прочети повече
стр. 1 от 4  
1 2 3 4