НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетинПролетни вълнения и модни тенденции за лято 2017 година

Ярките цветове отново ще са предпочитани, а червеното се очаква да бъде цвета на лято 2017 година. Дантелите отново ще бъдат актуални.

Женственост и красиви бродерии ще бъдат типични за пролетта и лятото на 2017 година.

Малко позабравената през последните години коприна отново се завръща и то преди всичко при блузите и роклите. Богати на щампи в ярки тонове и деколтета,  с красиви  и лъскави луксозни копчета или мотиви. Голям хит ще бъдат бродериите, както и допълнителни украси на яките като панделки, джуфки, плисета и др.

Панталони в ярки цветове и  летните дънки тип „цигара“, лъскавите клинове също   ще продължават да са актуални, а дължините ще бъдат най-различни – 6/8 и 7/8   до класическата дължина покриваща горната част на тока.

Дрехите от трико, които са предпочитани през летния сезон остават, но това лято те ще бъдат наситени както на най-различни щампи,  ефектни шнурове и други елементи, които както при копринените блузи ще придават допълнителен ефект. Металическия ефект освен от копчета  и разни емблеми ще бъде включен и в самите щампи.

Дължините на роклите и полите остава разнообразни и тази година като дългите рокли също ще бъдат много актуални, но задължително ще се характеризират с ефирност и ще са в толкова ярки тонове , а цветята вече ще са демоде като мотив.

Добре е всяка жена да прегледа гардероба си и да набави нужното в него, така че да бъде актуална и привлекателна, защото лятото е най-хубавия сезон, в който изпъква красотата на жената.

 

 

Източник:  "Радост в къщи"