НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетин“A+A” - Международен панаир за технически тъкани, лични предпазни средства, работни и защитни облекла.

Уважаеми клиенти и партньори,

 

  В периода 17 - 20 октомври 2017г. в Дюселдорф, Германия ще се проведе изложението “A+A” - Международен търговски панаир насочен в областта на производството на технически тъкани, лични предпазни средства, работни и защитни облекла, безопасност, сигурност и здраве при работа. Бъдете там, където лидерите на пазара се представят на международната аудитория от специалисти с техните най-нови разработки с пълна функционалност за защита от главата до петите.                                      Повече информация можете да получите от сайта:                                                                                                  http://www.aplusa-online.com/

На изложението своите щандове ще имат и  нашите партньори YKK (Hall 3 Booth B73), Concordia Textiles (Hall 4 Booth G28) и TenCate Protect (Hall 3 Booth D54).

С удоволствие Ви каним да посетите щандовете на партньорите ни, където ще имате възможност да се запознаете с най-новите продукти на компаниите, съобразени със съвременните европейски стандарти за защита на работното място.

В периода 17 - 19.10.2017г. на изложението ще има представител на „И.Н.А.-Трейдинг“ ООД в лицето на г-н Александър Кенаров – ръководител отдел „Спомагателни материали“, който ще ви съдейства  за организиране на срещи.

Ще се радваме да Ви видим в Дюселдорф.

 

Екипът на И.Н.А.-Трейдинг ООД