НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетинМеждународно изложение за текстил, машини, технологии - ТМТ EXPO

Уважаеми клиенти и партньори,

 

В периода 2 - 4 октомври 2018г. в София, в „Интер Експо Център“, на бул. „Цариградско шосе“ 147 ще се проведе изложението “ТМТ EXPO” – Международно изложение за текстил, машини, технологии.

С удоволствие, Ви каним да посетите щанда на ИНА-Трейдинг ООД, Зала 1, щанд В1,  където ще имате възможност да се запознаете с най-новите и популярни машини и продукти, които предлагаме на шивашкия бранш.

Организаторите от Интер Експо Център имат амбиция събитието да се превърне в най-големия професионален форум за сектора на текстилната индустрия за Югоизточна Европа.

 Спектърът на продуктите и услугите на TMT EXPO обхваща всички етапи на процеса в  създаване на текстилни продукти - от производството на влакна, проектирането, кроенето и CAD/CAM, през подготовката за производство до самото технологично производство. 

Наред с това ще бъдат представени и следните сектори: текстилна логистика, пресоване/гладене, довършителни работи, тестване, вътрешен материален поток, осигуряване на качеството, оборудване за пране и химическо чистене. 

В дните на изложението ще се проведе и 20-ата юбилейна национална конференция  „Традиции и иновации в текстила и облеклото“, организирана от „ Научно – Технически Съюз по Текстил, облекло и кожи“.

Повече информация можете да получите от сайта:  http://tmtexpo.bg/index.php/bg/

 

Ще се радваме да Ви видим!

 

Екипът на И.Н.А.-Трейдинг ООД