НОВИ ПРОДУКТИ
Регистрация за бюлетин„И.Н.А.-ТРЕЙДИНГ” ООД, в качеството си на бенефициент по Договор за безвъзмездна финансова помощ № 4МС-02-45/27.04.2012 г. обявява процедура за определяне на изпълнител – открит избор с обект: ДОСТАВКА НА СПЕЦИАЛИЗИРАН СОФТУЕР И ХАРДУЕР.
прочети повече
От м. октомври 2012 г. "И.Н.А.-Трейдинг" ООД е официален партньор за България на фирма Ascolite AG, Швейцария. При нас вече можете да направите поръчки за машините за увиване или за ушиване и увиване на столчето на копчето и за термозалепващи конци.
прочети повече
Новото поколение подлепващи преси на фирма Hashima, Япония
"И.Н.А.-Трейдинг" Ви предлага да станете част от кампанията ни за по-екологично производство - върнете за рециклиране Вашата стара и енергийно неефективна подлепваща преса и закупете с отстъпка до 16% нова подлепваща преса на HASHIMA, Япония.
прочети повече
Шевни конци - икономична серия
Добро качество на конкурентни цени!
прочети повече
Системи за охрана на стоки в търговски обекти
Акусто-магнитни и радио-честотни системи за защита от кражба на стоки в търговски обекти
прочети повече
Информация за транспорт и доставка на стоки на територията на гр. София
От 1 февруари 2011 г. И.Н.А.-Трейдинг въвежда нов график за доставките на стоки на територията на град София
прочети повече
КМ банциг за текстилната индустрия
Продуктите на японската компания КМ са еталон в кроялната техника със своето високо качество и ефективсност. Представяме ви новите модели банцизи с марката КМ, подходящи за рязане на малки и големи детайли в текстилното производство.
прочети повече
От стандартно - към индивидуално
3 D боди скенер за сканиране на човешкото тяло
прочети повече
LP-101 - Устройство за подаване на етикети
LP-101 е пневматично устойство за подаване на етикети. То чувствително съкращава спомагателното време за пришиване на етикети. Подходящо е за подаване на фирмени, ръстови, за състав и други видове етикети.
прочети повече
стр. 7 от 7  
1 2 3 4 5 6 7